Bạn đang xem bài viết Làm Dáng Trong Tiếng Tiếng Anh được cập nhật mới nhất trên website Rafs.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất.
Họ chỉ muốn các quả tên lửa để làm dáng.
They just want the missiles for posturing.
OpenSubtitles2018.v3
Tôi không có thì giờ làm dáng với cậu đâu.
I don’t have the time to posture for your camera!
OpenSubtitles2018.v3
Bên cạnh việc có chung đặc điểm thể chất, họ cũng được làm dáng.
Well, aside from sharing similar physical traits, they were also posed.
OpenSubtitles2018.v3
Chải chuốt, làm dáng, trêu chọc và đôi khi là hành động chiếm hữu lãnh thổ.
Grooming, preening, teasing and sometimes territorial behaviours.
OpenSubtitles2018.v3
Cô không có thói quen hát nũng nịu hay làm dáng bằng giọng hát của mình.
Never chew with your mouth open or make loud noises when you eat.
WikiMatrix
Gì chứ… chỉ thay thế cho một đám đông thôi mà… cô ta… làm dáng như một siêu sao vậy
What life… filling in for a crowd… and she… preens like a superstar.
QED
Và tôi đoán nếu đám thủ hạ của anh không quá bận rộn làm dáng thì họ sẽ cho anh biết cách gã làm ãn.
And I’m guessing that your boys here are too busy manscaping… to have told you how he does business.
OpenSubtitles2018.v3
Iki không biểu thị cho sự tinh tế quá mức, kiêu kì, phức tạp, sặc sỡ, bóng bẩy, làm dáng, hoặc nói chung, dễ thương.
WikiMatrix
Thường bệnh này dần dần làm dáng đi không vững, run tay chân, và đôi khi ảnh hưởng đến thị giác, khả năng nói, hoặc sự nhận thức.
It often causes a progressive deterioration in balance, use of limbs, and sometimes sight, speech, or comprehension.
jw2019
Viêm xương khớp mãn tính ở đầu gối hoặc hông có thể làm cho dáng đi khập khiễng .
Osteoarthritis of the knees or hips can lead to a limp .
EVBNews
Lần tới anh ta sẽ nói tất chân của cậu làm tôn dáng của anh ta lên cho coi.
Next he’ll say your high heels are good for his posture.
OpenSubtitles2018.v3
Ngoài ra , ở một số thương hiệu thì các đôi giày làm cho dáng di không được tự nhiên .
In addition , in some brands , the products interfere with the natural walking position .
EVBNews
Những sự làm dáng của chúng ta, sự lên mặt ta đây của chúng ta, cái ảo tưởng rằng chúng ta có vị trí đặc quyền nào đó trong vũ trụ, đang bị thách thức bởi điểm sáng xanh yếu ớt này.
Our posturings, our imagined self-importance, the delusion that we have some privileged position in the universe, are challenged by this point of pale light.
WikiMatrix
Những kẻ gian dâm, kẻ thờ hình tượng, kẻ ngoại tình, người nam làm dáng yểu điệu, người nam ăn nằm với người nam, kẻ trộm cướp, kẻ tham lam, kẻ say sưa, kẻ chưởi rủa, kẻ bóc lột, đều chẳng hưởng được nước Đức Chúa Trời”.
Neither fornicators, nor idolaters, nor adulterers, nor men kept for unnatural purposes, nor men who lie with men, nor thieves, nor greedy persons, nor drunkards, nor revilers, nor extortioners will inherit God’s kingdom.”
jw2019
Tôi nghĩ tiếng Tây Ban Nha sẽ là một cách để tôi có thể tìm được một việc làm dính dáng tới du lịch.
i thought that spanish would be one way that i’d be able to find a job that would involve travel.
OpenSubtitles2018.v3
‘Nàng duyên dáng làm sao, hỡi cô gái yêu dấu!’ (6)
“How pleasant you are, O beloved girl” (6)
jw2019
Em không muốn làm gì dính dáng tới nghề nông.
I don’t wanna have nothing to do with farms.
OpenSubtitles2018.v3
6 Nàng xinh đẹp biết bao, thật duyên dáng làm sao,
6 How beautiful you are, and how pleasant you are,
jw2019
Đã làm rồi, em cũng muốn làm cho ra dáng chút.
Since we are here, I might as well master it.
OpenSubtitles2018.v3
Tuy nhiên , ngay khi chàng hôn công chúa , Briar Rose mở mắt thức giấc và nhìn chàng mới duyên dáng làm sao .
But as soon as he kissed her , Briar Rose opened her eyes and awoke , and looked at him quite sweetly .
EVBNews
Nghĩ đến dáng vẻ làm cô giáo của Thẩm Giai Nghi trong tương lai,
I could totally imagine Shen Chia-Yi being a teacher, it really suits her.
OpenSubtitles2018.v3
Lần tái trang bị này không làm thay đổi nhiều dáng vẽ bên ngoài của Tennessee.
This refit made no remarkable changes in Tennessee’s appearance.
WikiMatrix
Ta thấy rằng thời gian ngồi trong ngục cũng không làm ngươi kém duyên dáng đâu, Loki.
I see your time in the dungeons has made you no less graceful, Loki.
OpenSubtitles2018.v3
(Tiếng cười) Nó là một thứ tôi muốn làm để trả lời rằng làm sao tôi có thể làm được hình dáng đối xứng.
(Laughter) It’s something I wanted to do just to show how I could get the symmetrical shape.
ted2019
Teleoceras có chân ngắn hơn chân của các loài tê giác hiện đại và cổ hình thùng, làm hình dáng của nó giống như một con hà mã hơn là một con tê giác hiện đại.
Teleoceras had much shorter legs than modern rhinos, and a barrel chest, making its build more like that of a hippopotamus than a modern rhino.
WikiMatrix
Bánh Bao Tiếng Anh Là Gì, Cách Làm Bánh Bao Bằng Tiếng Anh
Bánh bao tiếng anh là gì dumplings. Bánh bao là một trong những món ăn nổi bật của nền văn hoá ẩm thực Trung Hoa được rất nhiều người Việt Nam yêu thích từ khi mới du nhập vào.
Cho đến nay bánh bao đã có rất nhiều biến tấu với các nguyên liệu và hương vị khác nhau tuỳ thuộc sở thích của mỗi người, thế nhưng công thức truyền thống chưa bao giờ bị lãng quên.
Bữa sáng năng lượng với cách làm bánh bao bằng tiếng anh rất đơn giản Nguyên liệu và cách làm bánh bao bằng tiếng anh thơm ngon
1 (1/2 to 1-pound) rack spareribs
3/4 cup hoisin sauce
1 cup shredded cabbage
1 bunch scallions, thinly sliced
1 package active dry yeast
1/2 warm water
1 1/2 cups all-purpose flour, plus more for kneading
1 1/2 cups cake flour
3 tablespoons sugar
1/2 teaspoon baking powder
1/2 cup warm milk
1 tablespoon canola oil, plus more as needed
Instructions make – Cách làm bánh bao bằng tiếng anh từ Massageishealthy
Step 1: For the filling:
Put the rack of spareribs into a large resealable plastic bag. Pour in the hoisin sauce, close the bag and toss gently to coat.
Put the bag into a bowl and marinate the ribs in the refrigerator for 3 hours or up to overnight.
Preheat the oven to 300 degrees F.
Put the ribs into a sheet pan along with all the marinade. Cover the pan with aluminum foil, slide it into the oven and bake until the meat easily separates from the bone, about 2 hours.
Baste them every 30 minutes during the cooking process. Remove the ribs from the oven and let them rest.
When cool enough to handle, pull the rib meat from the bones and coarsely chop.
Then, in a large bowl, toss the pork together with the cabbage and scallions. If the mixture seems too dry, add in a bit more hoisin sauce.
Step 2: For the dough:
Sprinkle the yeast over the warm water in a small bowl. After a few minutes, the yeast will begin to foam and bubble.
In a large bowl, whisk together the flour, sugar, and baking powder. Make a well in the center of the dry ingredients and add the warm milk, canola oil, and the activated yeast. Work the dough to produce a shaggy mass.
Turn it out onto a floured board or countertop and knead until the dough becomes smooth, soft, and pliable, about 5 to 10 minutes. Put it into a lightly oiled bowl and turn it over once to coat.
Cover the bowl in plastic wrap and allow the dough to rise undisturbed for 40 minutes to 1 hour. The mass should double in volume.
Step 3: For the assembly:
To form the buns, remove the dough from the bowl and roll it into 1 long rope. Cut the rope into 12 equal portions. Roll each piece and set them aside in a bowl.
Using a rolling pin, flatten each ball into 4-inch circles, leaving the center slightly thicker then its edges.
Put a heaping tablespoon of the filling into the center of each disk and pinch the tops closed to seal.
Arrange the buns on a parchment lined sheet tray and cover them with a clean kitchen towel.
Alternatively, place the buns into a large 3-level bamboo steamer lined with parchment paper, 4 buns per level. Allow the buns to rest for 10 minutes.
In the meantime, fill a bamboo or stainless steel steamer with water and bring it to a boil.
Cut 12 (4-inch) rounds from some parchment paper. When ready to cook, place the buns on the parchment rounds and into the steamer.
Cách Làm Khoai Tây Chiên Bằng Tiếng Anh, Tên Tiếng Anh Là Gì?
Khoai tây chiên tiếng anh là French Fries được xem là một món ăn vặt vô cùng hấp dẫn được nhiều người yêu thích, đặc biệt là trẻ em bởi vị ngọt ngọt giòn giòn thú vị.
Vài nét về món khoai tây chiên hấp dẫnHomemade French fries are crazy delicious. The best fries are double-fried, first at a lower temperature to cook them through, then drained and allowed to cool before being dipped into hotter oil to crisp them up to golden perfection.
This recipe is very flexible-you can make as many or as few fries as you like. Plan on at least one large potato worth of fries per person, but you can certainly make do with less and people can eat many, many more.
Consider balancing the inconvenience of doing several batches (and the counter space and time it demands) with doing enough to make the hassle of frying (what with the hot oil and the draining and what not) worthwhile. Many people will find 4 to 6 potatoes for 4 to 8 people do-able and worthwhile. Homemade fries are both the traditional accompaniment and a particular treat with perfect hamburgers, juicy seared steak, or steamed mussels.
Trình bày cách làm khoai tây chiên bằng tiếng anh đơn giản 1. Ingredients
2 1/2 pounds russet potatoes
Vegetable or peanut oil, for frying
Sea salt, for sprinkling
Ketchup and mayonnaise, mixed, for serving
2. InstructionsWhether you peel the potatoes or not is up to you. Peeled or not, the cut is absolutely key when making fries. If you have a kitchen mandoline, this is the time to break it out and use it.
If not, cut each potato in half the long way, lay the cut side flat on the cutting surface and cut into 1/2-inch to 1/4-inch slices. Stack these slices and cut into the same width sticks. Repeat with remaining potatoes.
Put the cut potatoes in a large bowl, cover with cool water, and soak for at least 20 minutes. This step gets rid of excess starch, resulting in fluffier and crisper fries.
Drain the potatoes and pat them dry with paper towels or a clean kitchen towel. Arrange them in a single layer to air-dry for a bit. The drier the better.
Bring at least 2 inches of oil in a large heavy pot to about 325F. Fry potatoes, in batches, if necessary, at this fairly low temperature until the fries are cooked through but still as pale as they were when you put them in the oil, about 5 minutes.
Lift the fries out of the oil using a slotted spoon or frying basket. Drain them on a cooling rack (set over a baking sheet or pan to catch the drips) or on layers of paper towels. Let sit until completely cool-at least 30 minutes and up to several hours.
Note: You can prepare the fries up through this step up to a day ahead of serving them.
Bring the oil up to the 350F-375F range. Use a thermometer or test the oil by dropping a fry in it – the oil should sizzle actively, but not violently, around the fry immediately.
If it sputters and sizzles aggressively, bring the temperature down until you get an active yet steady sizzle when you add a fry to the oil.
Add the fries, working in batches if necessary to keep them in a single layer in the oil, and cook until golden or starting to turn golden brown, depending on how well done you…
Lift the fries out of the oil with a slotted spoon or frying basket. Drain them, again, on a cooling rack set over a pan or on layers of paper towels.
Most people will want to sprinkle their fries with fine sea salt while they are still laid out in a single layer draining. To serve: pile them onto a platter or into a bowl.
If you’ve made a particularly large batch for a crowd, consider serving them on a layer of brown butcher paper in the middle of the table-it’s heaps of fun.
No matter how you serve them, be sure to serve the fries while they’re still warm.
Cách Làm Kimbap Bằng Tiếng Anh
Cách làm kimbap bằng tiếng anh – Kimbap là một món ăn vô cùng quen thuộc với người Hàn Quốc và từ khi xuất hiện tại Việt Nam nó cũng được rất nhiều người ưa chuộng bởi sự tiện lợi nhưng vẫn đảm bảo đầy đủ dinh dưỡng và năng lượng hoạt động cho cả ngày.
4 dried seaweed sheets
120g / 4.2 ounces spinach (regular or baby spinach)
2 eggs, beaten
1/2 carrot (120g / 4.2 ounces), julienned
2 to 4 imitation crab sticks (depending on the length), cut in half length ways
4 sticks of BBQ Kimbap ham, cut into long strips if you didn’t buy the pre-cut version (available at a Korean grocery store)
4 yellow radish pickle (danmuji), cut into long strips if you didn’t buy the pre-cut version
(optional) 12 strips seasoned edible burdock root (available at a Korean grocery store. You can buy the one that’s packaged together with yellow radish pickle like this picture. It’s also sold individually.)
2 1/2 cups cooked short grain rice
2 Tbsp sesame oil, divided
3/8 tsp fine sea salt (or more to taste), divided
Alternative ingredients/ Substitution
Sliced cheese or cream cheese
Bulgogi (Korean BBQ beef)
Kimchi
Yubu (inariage)
Thời gian cần thiết: 0 ngày, 2 giờ và 30 phút.
Trình bày Công thức và cách làm bánh Kimbap bằng tiếng anh hấp dẫn từ Massageishealthy:
Rinse the spinach and parboil it in rapidly boiling water (30 seconds to 1 minute). Drain the water away and run some cold water over the spinach.
Gently squeeze the spinach to remove any excess water. Put the spinach into a bowl. Add 1/8 tsp salt and 1/2 Tbsp sesame oil then mix them well.
Gather all the kimbap ingredients at the ‘kimbap rolling station’. This makes it easy to assemble.
Now fill the seaweed with the filing ingredients. Make sure you evenly use the ingredients so that you’re not short of them later.
Place one yellow radish pickle at about 1/3 point of the seaweed then add three burdock strips, one ham strip, one crab stick around it. Then pile up a few eggs strips, carrot sticks, and some spinach. Then roll the seaweed.
If the seaweed doesn’t stick, paste some water on the gap you left in step 6. You can also use a few grains of cooked rice in this gap. Set the rolled kimbap aside.
Repeat the step 6 and 7 with the remaining ingredients.
Line up all kimbap on a cutting board and paste some sesame oil (1 Tbsp) around the seaweed surface. Slice kimbap into bite size pieces. Serve.
You normally serve kimbap with sliced yellow radish pickles. It doesn’t require a dipping sauce like sushi rolls do. However, if you want, you can serve it with some soy sauce.
Sliced kimbap in an air tight container can be refrigerated for several hours without compromising the flavor and the texture. However, if you store these kimbap overnight, the rice will most likely go dry.
If planning on eating it the next day, store kimbap unsliced and keep them well packaged in the fridge. Leave at room temperature about 30 mins prior to serving then slice. Even with this effort, kimbap rice could still go dry, but less then storing sliced kimbap. Therefore, it’s best to eat it all up on the day you make it.
Many Koreans coat day old kimbap in beaten egg mixture and pan fry them first before eating them. It is supposed to disguise the dryness of the kimbap.
Cập nhật thông tin chi tiết về Làm Dáng Trong Tiếng Tiếng Anh trên website Rafs.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!